BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Jumaat, 9 Disember 2011

cONtesT You aNd mE togETher


assalamualaikum :) 
aku ada try masok contest kt ats ny . mngerunkn .. hahaha. 

sebenarnya , contest tu bkn kna cite psal banner tu . tp kna cite psal gmba "aku dan kwan ku" . 
siapa lagy kalau tak LOKMAN .
opss , ter cap lock sudah . heheheh . badjet lokman tu famous sngt jek . hahahah


hensem x ? hensem x ? 
hahahahahah . 
aku taw korang nak jawab ap ! hikhikhik .
tengok gmba ny tringin na mandi sungai agy . hehehe . serenuk oo00 . 
ny time kitorang pegi lepak2 lepas kn tension . 
biasa lah , perdana menteri mna yg tak sebuk kan . nasib baek dy ny timblan perda mnteri ..
kalo tak , msty sebok smpai ta smpat na update entry ny ..
acecey .. c(:
oke2 , kmbali ke pangkal jalan . hehehe .. 

aku kenal ngn dy niyh sjak di bngku skolah mngah la . waktu form 1 . 
kite org ta pnah rpat lngsung sblom tu . msing2 buat kepala msing2 . sbb tu kpla aku dng kpla dy sma saiz jek .
~ade kene mngene ke erk ?~
heheheh . aku pnah maki dia , dia pernah maki aku . jahat tak kitorag ?
tp , alangkah adilnya dunia ini . you and me became close . ~betul x aku speaking~ 
heheh , lpas kami naek form 2 , kami cm rpat skit la kot . sbb ap ntah . dy tu haa . aku kan hensem ..
pas2 , dy nak tumpng glamor la konon nye , ak rmai peminat time tu . muka dy plak x ley blah .. 
ta dak sorg pon nak dekat dy . sbb tu la dy rpt dngn aku .
korang2 ! jgn percaya taw . sbab aku tipu jek . tak de lah . 
aku rpat dengan dy sbb ap ntah . sbb klas skali kot . heheh . 
best kwn ng dy . baek aty , pemurah , penyayang , pemaaf , pengkritik , pengikis , perampas ,
eyyyhh , rse cam lari tajuk plak . hik2 . 

sebenarnya , aku ta berapa pdai la na cite psei kite . tp oke la . 
kami kwan dae form 1 untill now , form 4 . means , aku dh kawan dy 4 years .
but , aku rpat ngn dy time form 2 . jdi best frend 3 years . hahaha . 
test your mate sikit ..
kite bnyk share mslah , gembire ,. yg pling intrest kmi share hobi yg sma .. 
kita pon bnyk share MAKANAN jugak . x tipu kali ny . hehehe .
aku boley mkn ap yg dy na mkn . aku share 1 cerite skit waktu aku bersama dia ..
kenangan ny , kenangan yg palig aku ta ley lupa la . 
acecey .. ^_^

one day , dy tido umah aku , mybe la , sbb na pekse kot . 
so , kite stdy skali la . last year la bnda ny blaku . korang jgn panik , jgn sedih , sbb cite ny cite boxoffice .
cerite lucu .. di ulang .. lucu ..
kembali ke jalan yang benar .. ~~
dy pon tido lah dirumah aku . esok tu na kna pergi sekolah . kite stdy pnya stdy . 
tido lewat . kesokan ary nya . tngok jam 6:30 AM . hahaha . hnya ALLAH yg tahu 
bertapa gila nya aku time tu .. semua ny angkara dy la . lewat sngat tido . (kesian dy , x pasal2 kna)
kitorang dh siap dlm pkul 7:15 cm tu la . dngn kalut nya . naek moto . tkan stater , then ape jadi .. 
korang taw tak ... 
kite berehat seketika ..jngn ke mna2 . kembali selepas ini ..


selamat kembali . hahahahaha . kesian hantu tu , hehehhe . 
oke2 , moto dh boleyh stat an . tetibe . taya pancit pulak . sakit hati gile . 
pas2 , kite berdua berlari berkejaran di jalanan menagih simpati human yg na ke arah sekolah ..
but no boby help . :( balik dngn kecewa . 
so , kite ta pegi sekola la . hahaha .
best tak cite dy ? coment2 . 
hik2 .kite dok kt umah , goyang kaki . dlm pukul 11 pagi cm 2 , kite keluar .. 
pegi bukit ayah aku , panjat pokok jering .
buah jering pegi jual . dpt sorg RM60 . hahaha . tngok2 . best o00 . dpt duet .
so , nasihat aku . korang yg rajin sngt pegi sekolah tu . STOPP !! 
ta payah na rajin sangat la . pegi sekolah bukan dpt duet bnyk mcm tu skali . at least , RM2 kan ?
hahahahah . 3:D 


~ tHe End ~


Tiada ulasan:

Catat Ulasan