BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Ahad, 11 Disember 2011

sElamAT PagI .. :)


korang test la nma korng dngn bnda yg kt ats tu k .
aku cuba nma UMIE n ZERO . 
hasilnya , kebaboo . 
hahahahahahahahahahahahahahah
xsngka aku . 

eee , nantuknya . pagi2 agy , bakal abng ipar dh dtng . 
ak tngh sdap tidor membabi buta , 
tetibe , salamelaykum~~
dngn cergas nya , aku bngun tnpa segan silu .
masuk ke bilik , kononnya na smbung tidor ar . pas2 , x taw la ,
aku rsa dorng dedua sakit . hahaha
tak dak la 
suara dorng tu haa , yg sorng rock sngt . 
yg sorang ayu sngt . erm , bngun dngn prsaan marah .
(padahal excited na tngok abng ipar)
ala , sbnrnya . akak aku nan bangla tu ta ad ap2 ikatan agy .
aku jek over , abng ipar konon .
nak tngok bngla tu . oke2 .. 

zero froggy , hihi

ny la kple nye . hahahah

eyhh , silap ltak la pulak . aku cae gmba dy ta jmpa la  .
so , yg ny pon boley la . 


hhhiihihih., almak ! 
umie mare . oke la .. here you are .

ny la sebanrnya dia . hahaha .
bngla tak ?
lebih kurang jek an . hihihi . kalo spa2 na kwan nan dy ckp jek .
ak tolong ckp kt dy . ak amek gmba ny dae fb dy , curik2 ,
spa suh ta privasi . c(:
ak meneleti betul dlm mncari gmba dy na ltak kt entry ak ny ha .
biasa lah , blog dhsyt , kna la ltak gmba yg kebabum . hihi
perasan~
ak jumpa yg ny la pling macho skit pon .
opss , walaubagaimnapon . yg macho , masih agy aku yek . 
dy ta macho mna pon . asal bangla . dok Malaysia ny , jumpa akak aku pulak .
erm , mintak akak aku solek dy , jdi la oke la . nmpk Malaysian la jugk .
mse sbolm ny , dy na kple ngn akak aku . tiap2 pagi lalu dpan umah aku . 
dy merayu meraung meranak di depan akak aku , 
sbb na kawan dngn akak aku . tak lma agy ,
meraung , merayu , melalak na kawin pulak , heishh , '
tension aku . 
hahaha . asyik ckp pasal dy jek , tp oke jgk .
aku knal dy time skolah mngah aku time form2 kot .
aku masuk nasyid . dy pon geluk jugak na msuk nasyid . 
aku taw la knp dy na msok nsyid jgak an .
sbb dy na tumpang populariti aku la . hahaha
aku kn galomur kt skolah tu , kaw sebut je name ak . 
kompom satu skolah knal . hahahaha , aku tipu agy yek . hahaha


ny la dy . nma diberi enak sekali.. 
sungguh lazat lagi pekat ,
umi khalsum tak cukup tinggi ,
tapi knpa yek zero terpikat ?.

ny la satu2nya gmba yg pling comey aku curik agy dlm fb dorng . 
tapi ta comey pon , 
hahaha , korang ta takut ke aku curik gmba lam fb korng plak? 
baek korng privasi cepat2 . 
hahaha . penjenayah siber la ktakan .
hahahahah ,  
ny la akak yg aku pling cayangi . tp benci ada lah . 
dah la perangai mcm tutttttttt . hahahah
wanita hina , hahahah
cian dy . slalu kna ngn aku . 
zero2 , na ckp skit . yg umie ny dah ta suci oke .
kmi penah ........
penah ........
penah .......
penah cium . hahahah . cium pipi je la . c(:
msty zero dh geli na cium dy . sbb ad bks aku . kah3. 
ye ke geli . kalo dpt ta pk aku dah . cium jugak akhirnya . hahahah.
gilew la aku . aku rsa aku cium bdax ny brpe kali jek .
boley dikira . geli aku na cium dy . dh la mls mcm kambing .
ta nak mndi . mucuk .! nak cium dy . skali nya dia kluarkn bisa dae mulutny abis aku .
hak , tuisssss . masuk ICU terus pas2 , trus jdi OKU . 
then trus Mati . 

oke2 , aku nak dedahkan satu rhsia kt korng . 
aku na cite profil dy kt korng semua . ceyhh . bajet hot je aku ny .
pdahal , yg follow pon baru 9 orng . hahaha
nma umi khalsum bnti mohamad . 
perngai dy , eee , nymppah aku . ikotkn hati . 
aku bunuh dah . heheheh .
oke2 , kembali ke pangkal jalan .
dy sensitif mcm zero la . aku taw jek .


alaaaaaa , baru nk rncak skit . tpi dh kna pegi tusyen 
cikgu syaari ny pon , yg buat tusyen ary ny knpa ntah . 
aku ta pegi pdam muke enko .
tak dak ank murid pling hensem lam kls tu . hahaha. 
oke la , bye2 . sory yek abng zero n kak mie . 
terkutuk skit jek . 

so , 

muuaahh2x






Jumaat, 9 Disember 2011

jom berzikir kejap ..

kita na zikir apa hari ny ..
aku pon ta pndai sngt bezikir ny . ilmu agma aku ta la sehebat mna kan . 
tapi , kita zikir nama2 ALLAH nak ?
99 nama Allah . dlam bhsa arab Asma Ul Husna 
bm nya , x slah aku la . nma2 yg Indah


kalau boleyh .. jom kita hafal nak . ? 

oke lah .. nak berFesebuk kjap .
eyhh , kak ayu on9  la . sepat tegor sepat! 
nnty kita ckp psai kak ayu plak diyh . heheheh

cONtesT You aNd mE togETher


assalamualaikum :) 
aku ada try masok contest kt ats ny . mngerunkn .. hahaha. 

sebenarnya , contest tu bkn kna cite psal banner tu . tp kna cite psal gmba "aku dan kwan ku" . 
siapa lagy kalau tak LOKMAN .
opss , ter cap lock sudah . heheheh . badjet lokman tu famous sngt jek . hahahah


hensem x ? hensem x ? 
hahahahahah . 
aku taw korang nak jawab ap ! hikhikhik .
tengok gmba ny tringin na mandi sungai agy . hehehe . serenuk oo00 . 
ny time kitorang pegi lepak2 lepas kn tension . 
biasa lah , perdana menteri mna yg tak sebuk kan . nasib baek dy ny timblan perda mnteri ..
kalo tak , msty sebok smpai ta smpat na update entry ny ..
acecey .. c(:
oke2 , kmbali ke pangkal jalan . hehehe .. 

aku kenal ngn dy niyh sjak di bngku skolah mngah la . waktu form 1 . 
kite org ta pnah rpat lngsung sblom tu . msing2 buat kepala msing2 . sbb tu kpla aku dng kpla dy sma saiz jek .
~ade kene mngene ke erk ?~
heheheh . aku pnah maki dia , dia pernah maki aku . jahat tak kitorag ?
tp , alangkah adilnya dunia ini . you and me became close . ~betul x aku speaking~ 
heheh , lpas kami naek form 2 , kami cm rpat skit la kot . sbb ap ntah . dy tu haa . aku kan hensem ..
pas2 , dy nak tumpng glamor la konon nye , ak rmai peminat time tu . muka dy plak x ley blah .. 
ta dak sorg pon nak dekat dy . sbb tu la dy rpt dngn aku .
korang2 ! jgn percaya taw . sbab aku tipu jek . tak de lah . 
aku rpat dengan dy sbb ap ntah . sbb klas skali kot . heheh . 
best kwn ng dy . baek aty , pemurah , penyayang , pemaaf , pengkritik , pengikis , perampas ,
eyyyhh , rse cam lari tajuk plak . hik2 . 

sebenarnya , aku ta berapa pdai la na cite psei kite . tp oke la . 
kami kwan dae form 1 untill now , form 4 . means , aku dh kawan dy 4 years .
but , aku rpat ngn dy time form 2 . jdi best frend 3 years . hahaha . 
test your mate sikit ..
kite bnyk share mslah , gembire ,. yg pling intrest kmi share hobi yg sma .. 
kita pon bnyk share MAKANAN jugak . x tipu kali ny . hehehe .
aku boley mkn ap yg dy na mkn . aku share 1 cerite skit waktu aku bersama dia ..
kenangan ny , kenangan yg palig aku ta ley lupa la . 
acecey .. ^_^

one day , dy tido umah aku , mybe la , sbb na pekse kot . 
so , kite stdy skali la . last year la bnda ny blaku . korang jgn panik , jgn sedih , sbb cite ny cite boxoffice .
cerite lucu .. di ulang .. lucu ..
kembali ke jalan yang benar .. ~~
dy pon tido lah dirumah aku . esok tu na kna pergi sekolah . kite stdy pnya stdy . 
tido lewat . kesokan ary nya . tngok jam 6:30 AM . hahaha . hnya ALLAH yg tahu 
bertapa gila nya aku time tu .. semua ny angkara dy la . lewat sngat tido . (kesian dy , x pasal2 kna)
kitorang dh siap dlm pkul 7:15 cm tu la . dngn kalut nya . naek moto . tkan stater , then ape jadi .. 
korang taw tak ... 
kite berehat seketika ..jngn ke mna2 . kembali selepas ini ..


selamat kembali . hahahahaha . kesian hantu tu , hehehhe . 
oke2 , moto dh boleyh stat an . tetibe . taya pancit pulak . sakit hati gile . 
pas2 , kite berdua berlari berkejaran di jalanan menagih simpati human yg na ke arah sekolah ..
but no boby help . :( balik dngn kecewa . 
so , kite ta pegi sekola la . hahaha .
best tak cite dy ? coment2 . 
hik2 .kite dok kt umah , goyang kaki . dlm pukul 11 pagi cm 2 , kite keluar .. 
pegi bukit ayah aku , panjat pokok jering .
buah jering pegi jual . dpt sorg RM60 . hahaha . tngok2 . best o00 . dpt duet .
so , nasihat aku . korang yg rajin sngt pegi sekolah tu . STOPP !! 
ta payah na rajin sangat la . pegi sekolah bukan dpt duet bnyk mcm tu skali . at least , RM2 kan ?
hahahahah . 3:D 


~ tHe End ~


Ahad, 4 Disember 2011

ak baru sja sihat pas dae dmm . erm , sok na g smbut birthday hasanol . my best frend . ermm , na smbut kt na erk .